Åpningsstider
Mandag - Fredag:

Kl. 07.30 - 15.30

 

 

Mosjøen

Kirkegata 22

8656 Mosjøen

Tlf.: 75 17 53 00

Epost: post@ronnes.no

 

Brønnøysund

Havnegata 32-36

8900 Brønnøysund

Tlf.: 75 00 91 50

Epost: stig@ronnes.no

 

 

                  Om oss

   
  Rønnes Trykk ble startet i 1971 av Rolf Rønnes, og har idag 8 ansatte, med bred erfaring innen grafisk kommunikasjon.

 

Bedriften ligger i Mosjøen, med hele Nord-Norge som kundegruppe.

 

Visjon

 

Vi skal være den foretrukne totalleverandør av visuell kommunikasjon for offentlig og privat næringsliv i regionen.

 

Idé

 

Vi tar gjerne hele jobben - Fra idé til ferdig produkt.

Som kunden har du ofte et mål, men det er vanskelig å vite hvordan man skal nå det. Våre ansatte har utdanning innen markedsføring og hjelper deg gjerne med ideer til kampanjer og grafisk materiell.

 

Verdier

Kvalitet: Alle produkter som leveres fra oss er av høy kvalitet. Det er viktig for oss å levere produkter som tilfredstiller kundens krav.

 

Kunnskap: I Prinfo Rønnes har vi et bredt spekter av kunnskap innen ide, utvikling og produksjon. Den brede kunnskapen fører til et helhetlig og godt resultat.

 

Kreativitet: Trenger din bedrift å tenke nytt, tar vi gledelig imot utfordringen. Vi finner de kreative løsningene som når din målgruppe, og oppfyller dine mål.

 

Nettverk

 

Prinfo Rønnes er med i Prinfo Communication Group - Skandinavias største kommunikasjonskjede. Det gir oss tilgang til et unikt nettverk av hjerter og hjerner som gjør at vi kan tilby deg tilpassede løsninger uansett størrelse og omfang. Du kan handle alt på samme sted.

 

Gjennom vår lokale forankring har vi kunskap om det lokale markedet, samtidig som vi gjennom nettverkssamarbeid kan tilby alle stordriftsfordeler.

 

 

- Vi forbedrer våre kunders forretninger!

 

 

   
Prinfo Rønnes Trykk trykkeri brosjyre plakater bøker årbok profilering brevark konvolutter visittkort kundeavis avis profilering skilt bildekor banner rollup trykk kontortrykksaker
reklame design layout tekst foto distribusjon prinfo trykksaker Mosjøen Mo i Rana Sandnessjøen Brønnøysund Helgeland Nordland